Pepper – Shop for shoes

Introducere

Continuu seria de articole în care discut despre anumite site-uri cu un un magazin online de încălțăminte – Pepper. Desigur, nu veți întâlni numai magazinul online, căci există și în spații fizice în cadrul Băneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni sau București Mall.

Branduri disponibile

Se remarcă ca fiind distribuitor autorizat pentru Armani Jeans în România, alături de un portofoliu de produse aparținând unor branduri precum: Adidas Y3, Armani Jeans, CK Calvin Klein, Calvin Klein Jeans,   Cesare P. (exclusiv in Romania), Fabi, Loriblu, Alessandro del Aqua, Iceberg, Laura Biagiotti, Swish, Donna Piu, Rossi, Giovani Conti și multe altele.

Pepper – București Mall

Despre produsele disponibile

Începem, din meniul lateral, cu incaltaminte dama. Aici, puteți sorta produsele în funcție de nevoiele personală, în funcție de ceea ce doriți să achiziționați. Printre acestea, puteți găsi pantofi eleganti și pentru mireasă, pantofi casual, sport sau mocasini, sandale cu diferite tipuri de tălpi, cizme, ghete, papuci, șlapi. Totodată, puteți filtra ofertele speciale, căci există și așa ceva în acest magazin online. Acestea pot fi sortate și în funcție de brandul favorit. Le veți obține pe o pagină nouă, unde veți putea ordona rezultatele după nume, vechime, popularitate sau crescător, respectiv descrescător, după prețul produselor.

Continuăm cu incaltaminte barbati. Procedura este identică. Găsiți pantofi eleganți, casual, sport, ghete elegante sau sport, mocasini și papuci. Veți observa că, în general, există anumite reduceri la produsele disponibile pe site, în funcție de anumite criterii.

Precizăm că există și o categorie de incaltaminte copii. În felul acesta, toată familia va fi mulțumită de gama de produse disponibilă la Pepper. Găsiți diferite sandale, papuci sau ghetute, viu colorate, pentru micuții dumneavoastră.

Alte facilități oferite de site

Aveți un anumit buget pentru cumpărături sau, pur și simplu, nu vreți să depășiți o anumită sumă pentru obiecte? În bara laterală puteți să sortați ca acestea să se afișeze în funcție de anumite prețuri. Sunt mai multe categorii din care puteți alege pentru a naviga ulterior.

Tot în meniul lateral din partea stângă veți găsi și cele mai tentante oferte speciale (imaginea produsului, preț vechi, reducere și link-ul către pagina acestuia dacă vreți să faceți click pe acesta și să aflați mai multe detalii).

Magazinul, dacă sunteți interesați, este prezent și pe ShopMania. Ca metode de plată, identificăm transferul bancar sau plata la livrare către curier. Ar fi fost interesant dacă ar fi existat și diferite metode de plată online.

Puteți lua legătura prin intermediul Facebook sau Google Plus. Recunosc că am fost un pic dezamăgit că nu am găsit un icon pentru prezența pe Twitter. Poate că nu sunt acolo la fel de mulți clienți sau impactul nu pare la fel de mare, dar este o necesitate pentru prezența unui brand în social media în a doua jumătate a anului 2013. Știu că făceam această recomandare chiar de acum doi ani.

Concluzionând, vă las să navigați și să cumpărați!

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.