Pentru a înțelege politicile lui Trump: Navarro

Pentru a înțelege politicile lui Trump: Navarro

Peter Navarro este profesor de economie la Universitatea din California, Irvine, fiind preocupat de politica comercială.

Este unul dintre „ideologii” din jurul lui Trump, acum director al National Trade Council și consilier-șef pentru comerț în campania prezidențială a lui Donald Trump.

Din volumul scris de Navarro, „Death by China”, 2011

Referitor la ceea ce am atașat, se pare ca Navarro l-a gasit pe Trump. E drept ca s-a intamplat un ciclu electoral mai tarziu. Nu știu cât de mult va rezista Trump în urmărirea planului propus de acesta. Despre ce plan vorbesc? Cel disponibil în volumul său, „Death by China – Confronting the Dragon – A Global Call to Action”.

Presimt ca Donald Trump urmareste revendicarea de catre SUA a satelitului natural al Terrei si a catorva asteroizi inaintea RPC, precum si democratizarea celui mai numeros stat.

Volumul, ca intreg, este un manifest politic si pare a fi o biblie nerecunoscuta a Administratiei Trump. Contine un capitol de directii politice si masuri, multe dintre ele aflandu-se in programul de guvernare al lui Donald Trump.

In esenta, o combinatie de viziuni care au marcat Statele Unite prin J.Q. Adams, W. McKinley, Eisenhower-Nixon, R. Reagan, axata nevoilor actuale.

Din pacate, in carte, se bazeaza pe loialitatea si cooperarea cu “Europa” in indeplinirea misiunii, ceea ce putin probabil ca se va intampla in contextul actual.

Combinatia Bannon-Navarro-Ross-Mattis-Carson e un cocktail ideologic care va spune despre Cheney-Rumsfeld-Wolfowitz că a fost unul moderat.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

One Reply to “Pentru a înțelege politicile lui Trump: Navarro”

  1. Deci, vom asista la aselenizarea pe Luna! Plus alte cateva reusite ale americanilor! Omul invizibil, Super woman si altii!

Comments are closed.