Omul cât trăiește învață. La fel și cu Blogal Initiative

Într-un newsletter Blogal Initiative, Chinezu expunea o situație destul de dăunătoare în care o persoană își exprima opinia despre concursurile desfăşurate prin intermediul BI. Cu ce să încep?

Eu sunt pe locul 10 în Campionatul Național de Blogging (în acest moment). Am participat la concursurile organizate prin intermediul BI încă din primele luni de existență ale acestei platforme, timp în care s-a întâmplat să mai și câștig din când în când, ce-i.

În unele campanii m-am implicat mai mult, în altele mai puțin, în altele nu m-am implicat. Ce pot să spun, însă, este că BI nu este o făcătură, funcționează și, în acest moment, reprezintă cea mai accesibilă modalitate de „acumulare financiar-materială” pentru un blogger (și funcționeală desigur).

Un mesaj privat ajung public al ocupantei locului I in acest moment nu face altceva decât să vină ca o jignire la adresa tuturor participanților prin denigrarea sistemului Blogal Initiative, unul funcțional, pe bune și cu premii obținute pe merit (e drept că și eu am fost nemulțumit de câștigarea unui concurs de către un articol cu un limbaj neadecvat, dar sintagma „clientul decide”). În condițiile în care pe un blog creat pentru participarea la concursuri apar comentarii pozitive în lista câștigurilor, iar în privat acestea sunt acide, negative, amenințătoare, ce poți spune? Cum se numește oare acest comportament? Cuvântul începe cu „i”, nu?

P.S.: Articolul pornește de la premisa inexistenței unui trucaj în ceea ce privește captura de ecran cu mesajul.

P.S.: Puteți citi aici explicația lui Marius Matache asupra acestui caz, una extrem de relevantă (nu știu dacă structura „extrem de relevantă” este corectă).

4 Replies to “Omul cât trăiește învață. La fel și cu Blogal Initiative”

  1. In astfel de situatii ajungem si datorita unei riposte juste din partea noastra, a celor care participam la concursuri online. Beneficiarii unui concurs (cei care ofera premiul) trebuiesc ajutati sa inteleaga ca ocaua mica (favorizarea unui cunoscut si ignorarea participantilor fara sa se tina cont de calitatea articolelor acestora) nu e rentabila pe termen lung

  2. Tudor, te rog sa imi spui cum jurizezi calitatea? Pe ce criterii? Chiar astept cu interes sa imi spui, caci noi am intors chestiunea pe toate fetele si am luat decizia de a merge asa cum mergem. Si nu uita regula de baza: clientul trebuie sa decida. Sunt campanii care promoveaza ceva, nu concursuri de creatie.

Comments are closed.