Oficial, sunt la deschiderea anului universitar

Deschiderea la Palatul Parlamentului

Este marţi, 1 octombrie 2013, ora 11, un moment important pentru mine. Acum, la Palatul Parlamentului, în Sala “C.A. Rosetti”, profesori şi studenţi ai Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti participă la deschiderea anului universitar 2013-2014.

Din Focşani la Bucureşti

Particip la acest eveniment cu mare plăcere, cu multe speranţe şi aşteptări. Am sosit ieri în Bucureşti, m-am întâlnit cu câţiva foşti colegi, am mers până la sediul SNSPA şi, după câteva ore, mi-am descărcat bagajele făcute cu mare atenţie cu o zi înainte. Această tranziţie nu este o noutate pentru mine, motiv pentru care acomodare va fi incredibil de uşoară.

Cu drag, despre fostul oraş care m-a acceptat

Focşaniul a fost gazda mea pentru patru ani. A fost suficient pentru a-mi crea o imagine realistă despre modul în care se desfăşoară acţiunea prin acest oraş de provincie şi să fiu dezamăgit de nivelul său. Cu toate acestea, am fost implicat în tot ce are mai bun acest oraş, menţionând momentan doar Colegiul Naţional “Unirea”.

Ready for action!

Revenind la deschiderea anului universitar, anunţ oficial că de astăzi sunt în Bucureşti şi mă voi implica în ceea ce se întâmplă pe aici. Voi fi, desigur, foarte selectiv, dar nu îmi voi încălca principiile deja formate.

Mai multe informaţii, în curând, pe blog

Revin cu informaţii în curând despre viaţa unui student vrâncean la specializarea Relaţii Internaţionale şi Studii Europene din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice a Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative, una dintre specializările cu o concurenţă adecvată pentru o facultate de top din România: 6,6 candidaţi/loc.

*sursă imagine snspa.ro

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

One Reply to “Oficial, sunt la deschiderea anului universitar”

Comments are closed.