Obiective? Sau 18 ani?

Aveam 14 ani când am scris primul articol pe blog. Ce trece timpul! Nici nu reușesc să îmi dau seama câte beneficii mi-a oferit blogging-ul. Am încercat să enumăr câteva aici, dar nu am reușit să surprind esențialul. Blogging-ul nu se măsoară în beneficii, avantaje, câștiguri. Este un hobby, o pasiune pentru mine. Asta înseamnă că e mai presus de atât.

Am încercat să fac o pauză… sau o păcăleală de 1 aprilie. Câțiva au căzut în plasă și mă bucur de asta. Trecea ziua și nu avusesem nicio bucurie … măruntă până atunci. A venit cu un articol scris pe la 10 seara pe blog.

Titlul ar fi trebuit să aibă o mare legătură cu conținutul articolului, dar cred că … va fi pe departe. Să încerc să revin. Am participat la câteva acțiuni lăudabile cu Blogosfera Vrancea.

Acum să revenim la obiectivele … de 18 ani?

  1. 1.
  2. 2.
  3. 3.
  4. 4.
  5. 5.
  6. 6.
  7. 7.
  8. 8.

 

Lista poate continua. Nu duc lipsă de așa ceva, dar … le voi dezvălui pe parcurs. De unele sunt foarte aproape, de altele … destul de departe. Dar nimic nu este imposibil. Asta este cel mai important. Am un an în față care va fi … sclipitor.

Numai bine!