Nu am buton pentru Twitter. Și ce?

Imediat după ce am făcut schimbarea temei, cineva mi-a reproșat că am uitat să adaug un buton pentru Twitter. Îi mulțumesc pentru că a avut grijă sî îmi zică, însă nu voi introduce așa ceva. Nu îi văd rostul. Dacă până acum Twitter se afla în partea inferioară a fiecărui articol, fie legat de sidebar, a sosit momentul să îi spun „Pa!” widgetului.

Dacă cineva va dori să posteze un link pe Twitter, va însemna că i-a plăcut foarte mult. Va da un copy and paste și va rezolva situația. Dacă zice că nu stă să facă asta, înseamnă că articolul nu merită să fie dat mai departe prin intermediul acestei rețele.

Așadar, nu veți vedea un buton pentru Twitter. În schimb, butonul pentru Google Plus și pentru Facebook va rămâne. Nu este ideea că nu îi văd utilitatea, însă și așa voi posta link-ul postului pe Twitter. În acest mod, cine va dori să fie la curent și să lanseze un RT, simplu, va îmi va da un follow @i4ever și va rezolva problema.

 

 

2 Replies to “Nu am buton pentru Twitter. Și ce?”

  1. Eu am butoanele, sunt un cadou de la providerul de hosting, adica wordpress.com. Normal ca as putea sa le anihilez, dar de ce s-o fac?
    Plus ca eu nu folosesc nici Facebook, nici Twitter, nici Google+. Cine vrea insa sa o faca, o poate face, chiar il rog.

    1. Eu, insa, le folosesc pe toate. Nu am mai adaugat aceste scripturi, deoarece consuma resurse suplimentare, iar mie, conform Analytics, Twitter mi-a adus foarte putini vizitatori. Mai bine blogul up, decat un vizitatoru in plus venit din cauza pluginului

Comments are closed.