Internship pentru unioniști

Acțiunea 20121 oferă zece poziții de internship pentru vara asta, în perioada 14 iulie -14 septembrie. Puteți aplica pentru departamente diferite, termenul limită pentru trimiterea aplicației fiind 10 iulie.

Internship pentru unioniști

3 locuri pentru Departamentul de Comunicare și PR: scriem materiale pentru site, creăm conținut pentru rețelele de socializare, monitorizăm presa, redactăm invitații, comunicate de presă, texte pentru newslettere sau diferite materiale promoționale (pliante, afișe, broșuri), actualizăm și centralizăm baze de date, organizăm evenimente publice.
3 locuri pentru Departamentul de Resurse Umane: păstrăm legătura cu toți voluntarii și simpatizanții noștri din București și din filiale, stabilim cu aceștia un set de obiective lunare și coordonăm implementarea lor, trimitem newslettere și realizăm baza de date, administrăm grupuri online de socializare și gândim strategii de extindere a organizației.
2 locuri pentru Departamentul Managementul proiectelor: implementăm în întregime proiecte luând în calcul toate resursele de care dispunem: umane, logistice, financiare, etc; realizăm concepte de desfășurare și de promovare a unui eveniment).
1 loc pentru Departamentul Administrativ-contabil: include elemente de contabilitate primară (centralizarea documentelor financiare, xeroxarea și scanarea acestora, implicarea în raportările financiare ale proiectelor), precum și alte activitâți de birou cum ar fi tehnoredactarea de documente, centralizarea de date, pregătirea materilalelor pentru diverse activități, administrarea bibliotecii organizației.
1 loc pentru Departamentul Strângere de fonduri: păstrăm legătura cu donatorii noștri constanți, adunăm cotizațiile de la membrii activi ai organizației, elaborăm strategii pentru a obține fonduri pentru campaniile unioniste, organizăm licitații online, ținem evidența potențialilor donatori,etc.

Trebuie să îți dorești să contribui la înfăptuirea Unirii, să completezi formularul de înscriere și să treci cu bine de interviu. Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul Acțiunii 2012 – link.

  1. Platforma Unionista Acțiunea 2012 []

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.