Ignorare…fara IGNORE

Astazi am (re)descoperit ce inseamna sa fii enervat pe messenger. M-am logat mai devreme decat de obicei si, surpriza, se gaseste cineva ( nu stiu cine) sa ma  intrebe cine sunt.

In primul rand, nu este nevoie sa trimita cate un mesaj dupa fiecare 5 secunde, din momentul in care vede ca nu i-am raspuns la intrebare. Poate nu sunt la PC, poate nu am chef sa ii raspund sau nu vreau.

In al doilea rand, daca dorea cooperare se adresa intr-un mod normal, fara prescurtarile pe care nu le pricep si nu trimitea ca disperatul n emoticoane. Folosind Digsby, pe majoritatea nu le primesc decat in forma tastarii lor, iar buzz-urile sunt ineficiente.

Domnul nu a capatat IGNORE, bucurandu-se in continuare de prezenta mea in lista lui de ID-uri capatate de pe net, dar nici nu va primi un raspuns pana nu va citi asta…

P.S. : Va trebui sa descopere singur articolul, fiindca nu ii trimit link-ul.

P.S.2: Nu tratati Internetul ca pe un loc de refugiu sau unul in care puteti deveni mai periculos decat in realitate.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

2 Replies to “Ignorare…fara IGNORE”

  1. Eu primesc aproape in fiecare zi add de la necunoscuti (sigur sunt roboti), iar in email spam de la mine insumi, folosind adresa mea de email ca adresa de sender (asa nu intra in folderul spam)

    1. Si eu am avut o problema intr-un timp in care e/mailurile de la o cunostinta intrau in spam. Nu stiu de ce, dar s-a rezolvat problema…

Comments are closed.