Gustul copilăriei și gustul tehnologiei

Este un drum destul de mare între cele două aspecte, dar aș dori să vedeți cum reușesc acestea să se îmbine în viața unui om, pe o perioadă destul de scurtă, în funcție de anii săi, dar și de modul în care a trăit. Pornim, totuși, de la premisa că fiecare a avut copilărie și că acum are sau își doreste să aibă unul dintre aceste cuptoare incorporabile.

Gustul copilăriei

Gustul copilăriei mele este echivalent cu gustul Crăciunul, iar aici mă refer la amalgamul de produse tradiționale din această perioadă pregătite de mama și pe care le gustam imediat ce mă întorceam de la colindat, în ziua în care, dimineața, împodobeam bradul și ascultam o parte însemnată de colindători. Seara, la lumina instalației de lumini abia aprinsă priveam și degustam preparatele ale căror gust nu poate fi echivalat de nimic.

Din lista aceasta de produse, aș evidenția caltaboșul, un preparat pe care îl aștept la fiecare Crăciun. Este dintre cele care nu au același gust dacă nu e preparat la sobă și dacă nu asist la prepararea sa în permanență. Pentru alte preparate există incorporabile Hotpoint Ariston, însă pentru gustul copilăriei mele nu cred că un produs precum un cuptor de tipul celui din imagine, cu adevărat util, s-ar potrivi pentru a marca o interschimbare.

Gustul tehnologiei

Aici intervine acel cuptor, dintr-o gamă destul de largă despre care puteți găsi informații și pe care le puteți comanda de pe MarketOnline.ro. Gustul tehnologiei este eficient, este ușor de descoperit și, totodată, te poate scoate din probleme.

Tehnologia te poate ajuta să gătești cele mai complicate rețete și să îți surprinzi apropiații, să faci surprizele cele mai frumoase, însă nu cred că poate înlocui gustul copilăriei.

Mie, unul, mi-ar plăcea ca, într-un moment viitor, când voi avea timp, să prepar acel produs pe care îl așteptam chiar și un an de zile, amintit mai sus.

Concluzionând, aș spune că trebuie să acceptăm avantajele pe care ni le oferă electrocasnicele din ziua de astăzi și că, la rândul nostru, putem face ca unele produse pe care le preparăm prin intermediul acestora să capete gustul copilăriei altora. Mai mult, avem avantajul că putem micșora efortul și putem să folosim funcții prin intermediul cărora, apăsând pe câteva butoane, putem face ziua sau, de ce nu, săptămâna mai bună.

Articol scris pentru proba nr. XVI din SuperBlog, ediția 2013, susținută de MarketOnline și Hotpoint Ariston.

*sursă cover facebook.com/MarketOn, imagine cuptor: marketonline.ro, logo: super-blog.eu

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.