Google +

Google a anuntat ( astazi, parca) ca a lansat o noua functie, Google+. Multa lume zice ca ar fi competitorul retelei de socializare Facebook, parerile fiind impartite in ceea ce priveste viitorul succes al acestui proiect.

Momemtan, aceasta optiune nu este dedicata intregului public, accesul facandu-se pe baza de invitatii. Nu stiu cate persoane se joaca cu aceasta jucarioara acum, insa, in curand, va fi dat drumul pe scara larga.

Pentru Google ar trebui sa vina ca un succes, deoarece in ultimul timp au retras doua proiecte ce nu au strans un numar suficient de utilizatori ( unul despre sanatate, iar celalalt nu imi amintesc despre ce era), iar Google Buzz nu se simte chiar asa de bine.

Google Plus va functiona ca o retea de socializare ( pentru ca probabil asta se si vrea a fi, un competitor pentru gigantul Facebook).Primele functii ce au aparut sunt reprezentate de :

  • Circles – un fel de grupuri, in functie de anumite relatii cu diverse persoane;
  • Sparks – recomandari pentru timpul liber;
  • Hangouts – instant messagging si video conferinte.

Puteti uploada fotografii si face multe alte lucruri, insa cam atat va pot spune momentan,deoarece nu sunt utilizator ( yet).

One Reply to “Google +”

Comments are closed.