FSDE revine cu 5 zile de dezbateri pe teme economice

FSDE revine cu 5 zile de dezbateri pe teme economice

FSDE, Forumul pentru Dezvoltare Durabilă și Antreprenoriat, revine cu o nouă ediție. Organizat de Academia de Studii Economice împreună cu Business Club și Asociația Pro Magna, FSDE va reuni timp de cinci zile reprezentanți ai mediului academic, guvernamental și privat cu scopul de a gândi România pe termen lung.

Îmi amintesc dezbaterile din anii precedenți la care am asistat, cu invitați de top, care, din punctul meu de vedere, au reprezentat o șansă foarte bună pentru studenți și nu numai: teme de actualitate, trenduri pentru viitor, propuneri de politici publice, conferințe academice.

Temele cu care vine FSDE 2016

Are loc între 21 și 25 martie și va cuprinde prezentări de lucrări academice și dezbaterii în domenii precum:

  • Economie Agro-Alimentară, Administraţie Publică şi Management, 21 martie;
  • Finanţe şi Contabilitate, 22 martie;
  • Comerţ şi Antreprenoriat, 23 martie;
  • Relaţii Internaţionale şi Marketing, 24 martie;
  • Cibernetică şi Economie, 25 martie.

Reiau temele din program: industria bio, responsabilitate socială corporativă, transferul de know-how din mediul privat în mediul public, management și leadership, reglementări și provocări în domeniul bancar, relaxarea cantitativă și dezechilibrele pe care creează, norme pentru simplificarea contabilității, creșterea competitivității în sectorul de turism, turismul 2.0, antreprenoriat și strategie, start-up hubs, Romania ca hub comercial regional, provocări și lecții de la tigrii asiatici, schimbarea abordărilor în marketing, digital marketing, eCommerce, wearable technology, antreprenoriat, investiții și strategia națională de dezvoltare, România ca hub energetic regional. 

Program și înregistrare

Uitându-mă pe teme pot afirma că această conferință va livra conținut util și va crea un cadru de dezbateri destul de bine conturat într-o anumită paradigmă. Programul îl găsiți la adresa aceasta, unde se poate face și înregistrarea.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

2 Replies to “FSDE revine cu 5 zile de dezbateri pe teme economice”

  1. Unde se tine? Tot in ASE? Temele sunt interesante. Ar fi si mai interesant daca ar ancorate in realitate si nu doar prezentari pentru reviste de succes.

Comments are closed.