Fluxul de stiri …7 ianuarie

Nu are nicio legatura cu RSS Feed-ul sau cu Facebook-ul , ci cu stirile zilei de azi.

Am intrat pe un site irelevant de stiri si am fost socat sa vad cate informatii noi am descoperit:

  1. Niste indonezieni au ucis o creatura al carei cadavru se afla acum pe masa cercetatorilor. Creatura a inspaimantat foarte multi oameni, datorita infatisarii ei : trup de sarpe, doua picioare in partea superioara a corpului, chip de om, par lung si blond. Aceasta ar putea fi intr-adevar o anomalie venita din locuri necunoscute , un experiment genetic esuat sau doar o farsa…
  2. O fetita din Rusia a fost filmata in timp ce levita intr-o padure. Aceasta stire pare mai mult YouTube fake, decat adevar, dar chiar si asa lasa loc de intrebari.
  3. Se inverseaza polii magnetici ai Terrei. Au trecut cativa ani de cand se credea ca este doar o teorie. Acum se stie ca Polul Nord se deplaseaza cu 64 de kilometri pe an.  Aeroportul International Tampa, Florida, US a decis reamenajarea pistelor. De asemenea, forul international din acest domeniu a luat masuri in ceea ce privesc masuratorilor. Deplasarea polilor magnetici ai Terrei poate cauza o serie de inadvertente, in special haos in telecomunicatii si transporturi, pot afecta viata animalelor ( s-ar putea exprima mortile suspecte ale unor stoluri de pasari si bancuri de pesti in ultimul timp).
  4. Anul 2011 a fost prevazut de prezicatori din 1931.  Printre multe alte lucruri care au fost prezise se numara si sfarsitul saraciei. Sa fie oare adevarat?

Multumesc pentru atentie!

La multi ani sarbatorilor !

Succes!