Acum sa spun adevarul

Ma voi lega de SuperBlog 2010 si de unul dintre sponsori : Azerty.

Primul articol scris pentru Azerty, un articol care respecta absolut toate cerintele probei respective ( nu ii mai stiu numarul) a fost evaluat cu 60 de puncte din 100 posibile.

Nu inteleg cum a fost posibila aceasta subevaluare , aceasta minciuna pe fata  in urma careia m-am distantat la mai mult de 100 de puncte de primul loc ( nu ca aveam sanse).

Fata de alte persoane care au oferit solutii impertinente si nerealistice combinate cu o puzderie de laude , eu am incercat sa propun solutii realistice si , in aceeasi masura, eficiente.

Cred ca mai sunt cativa competitori care au fost dezavantajati la aceasta proba , evident mai putin ca mine, desi au propus metode EFICIENTE.

In concluzie, Azerty sucks!!! si va ramane pe veci in pustietate si in necunostinta de cauza , nu pentru ca sunt eu o persoana realista si cu idei bune, ci pentru ca nu stiu ce este aceea apreciere si nici nivelul la care sunt.

Multumesc!

( Ahh! Ce bine este cand ai ocazia sa te razbuni, chiar daca in scris)

P.S. In acest articol doar mi-am exprimat nemultumirea fata de tratarea unor subiecte intr-un mod infantil, impertinent si in necunostinta de cauza.