Flickr vs Picasa

Este o mica rivalitate descoperita intamplator. Cont pe Flickr aveam de ceva timp, insa evitam sa dau un search dupa Picasa Web Album. AStazi am descoperit-o navigand prin contul meu de email oferit de Google.

Te loghezi cu adresa de mail si parola folosita pentru emailul oferit de Google si ai 1024 MB , spatiu pentru uploadarea fotografiilor ( 1 GB). Pare destul de mic. Si este. Pentru mail s-a ajuns pe la 7.5 GB, spatiu care creste. Picasa iti ofera, la fel ca si FLickr, posibilitatea de upgradare.

Eu ma voi lega de avantajele si dezavantajele oferite in forma gratuita. Dupa mine, primul dezavantaj este spatiul. FLickr , in schimb, ofera 100 MB de fotografii lunar + 2 clipuri upload. Calculanda numai pe 10 luni, observam ca este deja mai mult decat oferta Google.

Pe Flickr te conectezi cu contul de YM ( yahoo mail/yahoo messenger ) .. Picasa te lasa sa folosesti contul de Google. ( Apropo, daca aveti 18 ani , gasii un concurs . Puteti sa va inscrieti pana maine).

Viteza de raspuns mi se pare destul de buna pentru ambele servicii. Un plus se mai duce la Flickr pentru organizare.  Ai mult mai multe posibilitati.

In final , va las pe voi sa alegeti castigatorul…

2 Replies to “Flickr vs Picasa”

  1. Pingback: polimedia.us/fain/

Comments are closed.