Fii smart și câștigă o excursie la Parlamentul European

Fii smart și câștigă o excursie la Parlamentul European

„A patra revoluție industrială” a fost tema principală a Forumului Economic de la Davos din acest an, o conferință cu un conținut bogat care a adus în atenție noi idei, noi provocări și noi soluții pentru prezent și viitor.

Concurs de idei: piața muncii și a patra revoluție industrială

Eurodeputatul Siegfried Mureșan, cel mai activ europarlamentar din România, prim-vicepreședinte al Mișcării Populare, lansează un concurs de idei destinat tinerilor între 18 și 30 de ani. Îi provoacă să redacteze un eseu de maximum 6000 de semne pornind de la tema „cum ne pregătim de revoluție? Piața muncii și a patra revoluție industrială” și să îl trimită, alături de un CV, la adresa office [at] siegfriedmuresan [dot] eu. Eseul se poate trimite până pe 21 martie, ora 22:00, iar rezultate vor fi afișate pe 28 martie 2016

Premiul acestui concurs de idei este o vizită la sediul de la Bruxelles al Parlamentului European în perioada 18 – 20 aprilie 2016. Succes! Fii smart!

Concursul reprezintă o oportunitate pentru tineri să își testeze ingeniozitatea pe o temă de interes acum și în viitor, oferind un spațiu destul de larg de dezvoltare. 16 participanți vor fi desemnați câștigători și vor avea ocazia să beneficieze de această vizită la Parlamentul European.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.