Facebook Mail – cea mai bună strategie

Mulți se întreabă de ce Mark Zuckerberg și echipa lui au decis să înlocuiască „pe ascuns” adresele de mail ale utilizatorilor din timeline cu adresele generate de Facebook.

Răspunsul este cât se poate de simplu: este cea mai bună și rapidă metodă prin care se poate promova serviciul de Facebook mail. Utilizatorii, în felul acesta, au avut ocazia să afle de Facebook mail și să folosească adresa respectivă.

Din câte știu, Facebook a și anunțat din luna aprilie această modificare, însă nu a fost prea mult mediatizată sau aproape deloc.  Acum utilizatorii au descoperit o nouă modalitate de contact. Dacă până acum puteai să postezi statusuri cu ajutorul mailului, să încarci poze cu mailul și să actualizezi grupurile, respectiv să vii cu reply-uri la comentarii, acum poți să folosești ca modalitate de contact și să trimiți mesaje prin intermediul Facebook.

Și să privim ce s-a întâmplat cu această rețea de socializare: a evoluat. Cum? Grupuri, pagini, chat, stocare imagini, atașamente, direct messaging…

Povestea continuă…