Eu sunt numărul 1!

Sper sa castig cele 3 carti puse in joc de blogul 1 Carte pe Saptamana, blog de carti bune si dezvoltare personala in colaborare cu BusinessTech International, editura de carti de afaceri si instruire.

Sunt puse trei cărți în joc, iar eu trebuie să explic de ce vreau să le câștig? Răspunsul este simplu. De fapt, răspunsurile, căci sunt mai multe și merită cunoscute toate.

În principal, îmi doresc să câștig cartea „Tu ești numărul 1”, carte scrisă de Iuliana Enache. Din câte am citit și am aflat, cartea conține informații valoroase pentru transformarea de sine. Despre ce vorbesc? Despre schimbarea modului în care te percepi și despre pașii care trebuie să îi faci pentru a  ajunge „titular în propria ta viață”. Este un motiv bun, nu? Este foarte util. Nu se știe niciodată ce poți învăța astfel încât să te motiveze suficient, cât să ajungi pe culmi. Este nevoie de o eliminare a tradițiilor și mentalităților păguboase. Pentru că tu o poți duce mult mai bine. Este viața mea, a ta, nu a colectivului, la fel cum nu ești o marionetă.

Un al doilea motiv pentru care îmi doresc aceste cărți este reprezentat de dorința de acumulare a unor cunoștințe cât mai multe și mai valoroase. Este un pas înainte. Nu se știe niciodată când îmi vor fi de folos și cât de mult (mai ales) pentru dezvoltarea personală și profesională. Așadar, încă un pas înainte.

Ultimul, dar nu cel din urmă, motiv pentru care îmi doresc să câștig este spiritul de competiție. Sunt deschis oricărei provocări din online și apreciez atât competitorii, competiția, cât și câștigătorii.

Numai bine!