Cum pot promova eficient RoYouthOpportunities?

Este un proiect personal pe care nu vreau să îl complic. Vreau să fie cât mai simplu cu putință, căci există o multitudine de grupuri Yahoo!, pagini Facebook administrate într-un mod neadecvat și câteva zeci de site-uri.

Inițial, voiam recreez agregatorul PUNCT și să îl axez pe partea de oportunități pentru tineri, dar mi-am dat seama că este prea complicat pentru utilizatori. Astfel, am găsit cea mai simplă soluție: o pagină Facebook și, începând de ieri, un newsletter la care te poți abona în doi timpi și trei mișcări.

Am ales opțiunea caracterizată de cuvântul „facil”: 1) primești știrea în news feed sau 2) primești știrile cele mai importante, săptămânal, în inbox. Ești liber să alegi.

Vreau să promovez mai mult această inițiativă 2.0. Vreau să o aduc un pic din online în offline, căci numai așa cei care doresc să descopere beneficiile vor putea să intre în contact cu aceasta. Să introduc link-ul pe cartea de vizita? Am văzut niște prețuri acceptabile la agrafa.ro. Aș face asta, dar va ajunge doar la un număr destul de mic de persoane. Să vin cu niște flyere? Cu un tricou personalizat cu care să umblu prin oraș de la un capăt la altul?

Sunt tentat să rămân la prima variantă pentru a-mi promova acest mic proiect. Totuși, mai aștept și alte recomandări.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.