Cum ar fi să socializezi cu cel care te-a enervat în trafic?

Traficul prinde viață.

Săptămâna trecută m-am jucat cu o aplicație interesantă pentru Android, mai exact, cu Gear Album. Se încadrează în tipul aplicaților social și este destul de distractivă. Pe scurt, îți permite să faci observații, poze și să atribui comentariului tău caracter negativ sau pozitiv.

Aceste observații sunt făcute în funcție de numărul mașinii, motiv pentru care aș putea spun că este o metodă inedită de a intra în contact cu cei care ți-au atras atenția în trafic sau, pur și simplu, să îți exprimi o opinie.

De exemplu, eu am făcut o observație privind hărnicia unui șofer care transporta multă marfă într-o camionetă, oferind acestui instrument de socializare și un aspect funny. Partea negativă, însă, este că nu cred că posesorul acelei mașini va folosi site-ul pentru a verifica ce s-a spus despre el.

Pe lângă poze, poți trimite și clipuri video. Totodată, poți semnaliza neregulile întâlnite în trafic și trimite mesaje posesorului mașinii care te-a enervat, să ajung astfel la ideea de la care am pornit, enunțată în titlu.

Spuneam de portal. Voturile, conținutul multimedia atașat și mesajele pot fi găsite pe www.gearalbum.com. Aceste observații sunt publice și, totodată, vor conține, opțional, locația unde a fost văzut respectivul șofer. Uitându-mă pe ceea ce a fost publicat până acum, îmi dau seama că sunt o sursă de optimism și pozitivism.

Aplicația Gear Album este disponibilă în limbile română și engleză, fiind disponibilă pe Google Play și AppStore, deci și pentru Android, și pentru iOS.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.