Conferință de presă organizată de CJE Vrancea

Astăzi, de la 11:30, la sediul Direcției Județene de Sport și Tineret Vrancea, CJE Vrancea a organizat o conferință de presă în cadrul acțiunii „CiNE votează?”. Scopul acesteia a fost promovarea acțiunilor desfășurate până acum și informarea asupra inițiativelor din cadrul acestui proiect.

„CiNE votează?” este un proiect desfășurat de Asociația Elevilor Mehedințeni și Consiliul Național al Elevilor, finanțat prin programul Tineret în Acțiune, ce are ca scop obținerea dreptului de vot pentru reprezentanții elevilor în consiliile de administrație ale unităților de învățământ preuniversitar.

În cadrul conferinței de astăzi, Cristian Gîrneață, președintele Consiliului Județean al Elevilor Vrancea, a prezentat acțiunea de strângere de semnături pentru îndeplinirea scopului, precum și discuțiile avute înainte în cadrul dezbaterii desfășurate anterior la Inspectoratul Școlar Județean. Totodată, a fost atrasă atenția asupra caracterului formator al celor trei conferințe naționale desfășurate la Băile Herculate în cadrul acestui proiect în antrenarea reprezentanților elevilor pentru desfășurarea într-un mod profesionist al campaniei.

A fost prezentată situația de la nivel național, aducându-se în prim-plan desfășurarea și în alte județe a activităților de strângere de semnături și a dezbaterilor. Cu aproximativ o săptămână înainte de centralizarea rezultatelor strângeri de semnături, la nivelul județului Vrancea au fost strânse aproximativ 500.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.