CodeQuest, hackaton pHp cu premiu de 400 de euro

Revin cu o nouă informație cu privirela o oportunitate de a-ți arăta skillurile de programare în pHp. Este vorba de un hackaton organizat de cei de la Creadiv. Te poți înscrie până pe 25 martie. Dar, pentru o mai bună informare, atașez toate informațiile primite cu privire la acest eveniment. Are loc pe 28 martie, deci de reținut, iar premiul este 400 de euro.

CodeQuest – un hackathon php CREADIV!

Tu și programarea sunteți un mix bun? Îți place să programezi în pHp și îți plac provocările? Creadiv și Connect Hub te așteapta sâmbătă, 28 martie, de la 10 la 10, la CodeQuest:

  • 12 ore de programare pentru rezolvarea unui challenge creativ;
  • 400 EUR premiu pentru echipa câștigătoare;
  • Lucru în echipe de 3 sau 4;
  • Bere, pizza, fun fun și networking de calitate!

Înscrierile sunt deschise până pe 25 martie, pe www.codequest.ro. Sunt doar 40 de locuri disponibile, iar participanții înscriși trec printr-un proces de preselecție!

Ești invitat să vii direct cu prietenii, într-o formulă de 3 sau 4 persoane, sau singur și deschis la crearea unei echipe tari alături de alți programatori talentați. Nu uita să-ți aduci laptop-ul și orice alte instrumente pe care le consideri necesare pentru a face față challenge-ului pregătit!

Echipele vor fi evaluate, pe baza unui barem clar ce tine cont de inovație, rapiditate, corectitudine și alte criterii, de un juriu de excepție, format din: Alex David (Tech PM, Creadiv), Alexandru Lapusan (CEO, Zitec), George Maicovschi (CoFounder, Hotseat), Virgil Dinu (CEO, CORE Technologies), Diana Stefan (Development Coordinator, ContentSpeed), Mihnea Simian (Software Engineer), Florin Buga (Web Dev Antreprenor) si Alexandru Rada (Founder, VibeTrace).

Succes!

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.