CJE Vrancea organizează Balul Balurilor Bobocilor

CJE Vrancea organizează Balul Balurilor

Îmi amintesc de acest eveniment de când eram în clasa a XI-a, moment în care organizam Balul Balurilor Bobocilor. Au fost unele dintre cele mai frumoase momente din viața de licean. Anul trecut, evenimentul a fost organizat din nou, spectacolul asigurându-i succesul. Devenind un eveniment de tradiție în orașul Focșani, Consiliul Județean al Elevilor Vrancea organizează mâine, 21 martie, ediția 2014 a Balul Balurilor Bobocilor.

Balul Balurilor Bobocilor 2014

Perechi de liceeni, câștigători ai titlurilor de Miss și Mister Boboc, se vor înfrunta pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor „Leopoldina Bălănuță”, începând cu ora 17:00. Anul acesta, participă elevi atât din Focșani, cât și din Adjud. De asemenea, este prima participare a Colegiului Național „Unirea” la acest eveniment.

Șase perechi participante

  • Colegiul Național „Unirea”: Andrei Dumitrescu și Cora Oprea

  • Liceul Pedagogic „Spiru Haret”: Răzvan Son și Ochean Larisa Georgiana

  • Liceul de Arte „Gheorghe Tăttărescu”: George Cruceanu  și Pricope Narcisa

  • Colegiul Tehnic „Ion Mincu”: Dragoș Toma și Ana-Maria Giurgea

  • Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau”: Sorin Ioniță și Andreea-Teodora Robu

  • Liceul Teoretic „Emil Botta” Adjud: Ciprian Strat și Spulber Andreea

Evenimentul va fi prezentat de Alexandru Munteanu, ex-președinte al Consiliului Județean al Elevilor Vrancea în mandatul 2010-2011, și Lupu-Leica Melisa, director al Departamentului „Avocatul Elevului” din cadrul Consiliului Județean al Elevilor Vrancea.

Tradiția este păstrată și anul acesta, astfel încât galeria care își va susține reprezentanții cu cel mai mult zel va fi premiată. De asemenea, bobocii vor întâlni în cursa pentru titlul Miss și Mister Boboc o probă de perspicacitate și vor pregăti o probă de originalitate.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.