CfA: Competiție de dezbateri pentru studenți

În perioada 29 octombrie – 02 noiembrie, la Slănic Moldova, se desfășoară o competiție națională de dezbateri pentru studenți pe care o recomand cu cea mai mare plăcere. Este vorba de un o competiție organizată de ARDOR Moldova, care se va desfășura în formatul American Parliamentary.

Proiectul este finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului (cazarea și masa acoperită), participanții suportându-și taxele aferente transportului și o taxă de confinanțare de 40 RON.

Aplicațiile se depun până pe 24 octombrie, la adresa aceasta: http://goo.gl/VoxxCl

De ce recomand acest concurs?

În primul rând, am participat în anul trecut la competiția similară organizată, fiind o provocare după o perioadă în care nu dezbătusem live de aproape un an. Și, în general, sunt multe competențe care se pierd fără practică. Să nu mai vorbesc de progres. Competiția a fost perfectă din punctul de vedere al organizării și exersării.

Apoi, un follow-up important, zic eu, este că în urma acestei competiții, o lună mai târziu, în centrul universitar bucureștean, a luat naștere Clubul Debaterilor din București și, până la sfârșitul anului universitar trecut, ne-am adunat și am dezbătut.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.