Concurs: câștigă două invitații la GPeC Summit

Concurs: câștigă două invitații la GPeC Summit

De câteva ediții, organizez pe blog concursuri prin care ofer invitații la GPeC Summit, cu sprijinul organizatorilor. Obiceiul continuă și anul acesta, în care oferim două invitații de tipul 3-day-pass pentru doi câștigători1.

Start #GPeC2016

Mecanismul de concurs este simplu:

 1. Lași aici un comentariu cu o adresă de email validă în care să-mi spui două motive pentru care dorești să participi la GPeC Summit până pe 16 mai, inclusiv;
 2. Pe 17 mai, voi folosi random.org pentru a desemna câștigătorii. Norocul va decide cine va câștiga, și, indiferent de situație, voi ști  că vă doriți să participați.

Voi genera două numere prin random.org, iar autorii comentariilor cu numerele respective vor primi invitațiile la cel mai mare eveniment eCommerce din România – GPeC Summit.

GPeC Summit are loc între 25 și 27 mai în București, fiind cea mai mare conferință de eCommerce din țară. Descoperi cele mai noi tendințe, interacționezi cu alte persoane active în zona comerțului electronic, închei parteneriate, faci networking și nu numai. Agenda celor trei zile este una plină, cuprinzând 18 ore de workshopuri și speakeri internaționali cu expertiză pe domeniu.

Afli tot ce e nou în materie de cifre de piață, tendințe, optimizarea conversiilor, customer experience, marketing online, SEO, SEM și nu numai. Sunt așteptați peste 700 de participanți în cele trei zile de eveniment. Și, desigur, poți stabili contacte cu aceștia. Dar mai multe detalii despre ediția din mai a GPeC Summit găsești pe gpec.ro.

Speakeri internaționali prezenți la GPeC Summit 20162:

 • Alex Langshur – co-fondator și senior partner la Cardinal Path, agenție de digital performance measurement;
 • Daniel Waisberg – analytics advocate la Google și fondator Online Behavior;
 • David Darmanin – fondator și CEO Hotjar;
 • Karl Gilis – expert în optimizarea conversiilor și fondator AGConsult;
 • Brian Dean – fondator și CEO Backlinko, inclus în top 100 Business Blog al Technorati;
 • Marie Polli – senior optimization strategit la ConversionXL;
 • Paul Rouke – fondator PRWD, agenție specializată în usability și optimizarea conversiilor;
 • Chris Hague – communication & marketing manager la ZoomSphere.

 

 1. Taxa de participare de acces la eveniment pentru cele trei zile costă în mod normal 237 de euro (sau 147 de euro cu oferta early-bird până pe 15 mai). Dacă ești norocos, poți câștiga una dintre cele două invitații puse la bătaie pe Blidaru.net. []
 2. mai multe detalii sunt disponibile pe GPeC.ro []

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

14 Replies to “Concurs: câștigă două invitații la GPeC Summit”

 1. Vreau sa particip pentru ca vreau sa pun in practica recomandarile expertilor in digital marketing.

 2. Doresc sa-mi updatez cunostintele de e-commerce, pentru a le pune in practica in proiectele mele.

 3. 1. Doresc sa-mi updatez cunostintele de e-commerce, pentru a le pune in practica in proiectele mele.
  2. Doresc sa-i intalnesc pe unii din cei mai importanti actori ai PPC-ului.

 4. Imi doresc sa particip la acest Summit pentru a invata lucruri noi si a-mi crea o baza mult mai solida despre mediul online!

 5. Vreau să merg la GPeC Summit 2016 pentru că sunt interesată de strategiile de creștere a unui business online, de exemple concrete despre cum îți poți îmbunătăți conversia, cum îi oferi utilizatorului o adevărată experiență atunci când intră online să îți cumpere. Totodată calitatea speakerilor acestei ediții, cum este Marie Polli, pe care o urmăresc cu interes îmi confirmă valoarea evenimentului. Cred cu tărie că exemplele practice, experiența invitaților și diversitatea domeniile în care aceștia activează îmi vor fi de real folos în provocările profesionale pe mai departe. Acticez în marketing online, iar participarea la GPeC ar reprezenta o oportunitate excelentă de a mă alinia tendințelor actuale din e-commerce. Mulțumesc!

 6. Pentru calitatea informatiei transmise, a speakerilor, pentru networking si pentru ca este un event care merita timpul nostru.

 7. Urmeaza sa deschid propriul magazin online asadar trebuie sa fiu conectats la ultimele tendinte in ecommerce si informatii de best-practice de la cei mai importanti jucatori din domeniu.

 8. De aproximativ un an si jumatate am lansat un magazin online, am aflat anul trecut de eveniment dar nu am putut participa. Anul acesta sper sa ajung, ma va ajuta foarte mult sa-mi imbunatatesc business-ul.

 9. Doresc sa deschid propriu magazin online si sunt convinsa ca la Gpec voi avea acces la ultimele informatii, best practice si sfaturi de la cei mai buni practicienti din domeniu.

Comments are closed.