BTMUN Conference 2013

Nu știu dacă v-am spus, dar în perioada 5-7 aprilie 2013, sunt la Botoșani pentru a lua parte la BTMUN sau, varianta mai lungă, Botoșani Model United Nations, prima simulare MUN la care particip.

Este un eveniment la care mi-am dorit să merg și care, datorită Wedu, a devenit și mai accesibil. Noaptea trecută am plecat din Focșani în speranța că voi ajunge la Botoșani la 7:31 și că voi prinde absolut toate momentele.

Voi reprezenta Brazilia în Political Committee. Ieri, de exemplu, mi-am pregatit discursul de deschidere, iar în ultimele zile m-am documentat pe situația războiului coreean, a Transnistriei, precum și pe tema instabilității politice din unele țări producătoare și exportatoare de combustibili fosili.  Ce voi dezbate în următoarele zile:

 1. Addressing the enduring legacy of the Korean War;
 2. Restoring the rule of law in separatist Transnistria;
 3. Promoting political stability in major gas and oil supplying countries around the world.

Interesant, nu? Voi reveni și cu impresii, imediat ce acest eveniment se va încheia. Până atunci, urați-mi succes. Mulțumesc!

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

4 Replies to “BTMUN Conference 2013”

 1. Bafta la conferinta! Cred ca va fi putin dificil daca vei prezenta in engleza.
  Daca iti place sa calatoresti poate ca te intereseaza concursul organizat pe Merita Citit, unde Pensiunea Tohanita ofera un weekend gratuit, cu servicii de 4 stele in regiunea Bran-Moeciu. Daca participi, te votez.
  Astept cu nerabdare impresii de la conferinta, poate vei publica ulterior si prezentarea ta.
  Ai un blog foarte interesant, o sa revin sa te citesc!

  1. Interesant. Voi participa imediat ce voi ajunge acasa. Desigur, voi publica opening speech-ul si, sper, si rezolutiile pe care le-am semnat.
   Multumesc si bafta!

Comments are closed.