Blogosfera Vrancea are și pagină de Facebook…

… în sfârșit pot să spun și eu.

De ce?

Era un pas absolut necesar. Degeaba aveam un grup în care eram noi și prin intermediul căruia ne ocupăm de chestiile organizatorice, dacă nu avem o legătură spre exterior. Și aici nu mă refer la reprezentativitate sau la paginile cu Blogosfera Vrancea, acolo unde există.

Era nevoie de prezența pe Facebook. Vorbim de o rețea de socializare care domină de vreo trei ani lumea și o va mai domina cel puțin încă pe atât. Mă bucur că, în sfârșit, există aceasta pagina Facebook. O puteți accesa de aici. Și vă invit să dați și un like (căci mai multe nu puteți da la pagină).

Și până acum acest oameni au făcut ceva. Au sprijinit campanii, au organizat acțiuni  umanitare. Ultimul eveniment a fost Earth Hour în Vrancea. Au obținut sprijinul unor structuri și lista poate continua. Mai are rost să vorbesc despre celebrele blogmeeturi? Nu cred.

Și, ca o încheiere, TRĂIASCĂ BLOGOSFERA VRANCEA!

P.S.: Acum pot să adaug pe pagina profilului, la About, „working as blogger @ Blogosfera Vrancea” :)

4 Replies to “Blogosfera Vrancea are și pagină de Facebook…”

  1. si daca blogosfera vrancea are facebook … are pt ca vrea sa’si promoveze mai mult site’urile si sa castige bani pe spinarea celor care citesc articole penale … penibile … facute doar pt nevoia de a mai face niste visite pe blogurile voastre ( p.s pt nevoia de bani ) …. munciti frate ! nu asa. . stati la pc si scrieti cacaturi !

      1. :)) skjdjaskdsa…asta e islandez? f*** google translate! omu vroia sa ne aduca cuvinte de lauda si uite ce a iesit :D. PS: islandezi muncesc oare de Pasti ?

Comments are closed.