Barack Obama, eșecul unui președinte

Barack Obama, eșecul unui președinte

Mandatul lui Barack Obama a fost un eșec, culminând cu un discurs ipocrit ținut la Atena pe 16 noiembrie 2016 în care denunță regulile după care trăiesc elitele mondiale. Se referă, desigur, la elitele liberale împotriva cărora au votat americanii în momentul în care l-au făcut pe Trump președinte și pe care le-a protejat în ultimii opt ani.

Barack Obama spune că „elitele mondiale par sa trăiască după reguli diferite” sau că eltele „nu își plătesc impozitele, acumulează bogații în timp ce alții au dificultăți să se mențină pe linia de plutire”.

Vorbim de același Barack Obama care critica Biroul Federal de Investigații, ca președinte al Statelor Unite, încercând să o apere pe Hillary Clinton, fosta colegă de cabinet, împotriva anchetei FBI-ului și justiției americane în una dintre cele mai mari breșe de securitate din istoria statului american.

Vorbim de Hillary Clinton care ar trebuie să fie anchetată și pentru finanțările primite de Fundația Clinton din partea unor state care sprijină activități teroriste cel mai probabil în schimbul unor favoruri la nivel înalt. Trafic de influență pe scurt, plus o mită mascată. Fundația Clinton are un venit de 184 de milioane de dolari și active de 354 de milioane de dolari.

sursa imagine: Barack Obama, Athens | Shutterstock.com

Barack Obama care o sprijinea pe Hillary Clinton, candidata cea mai dorită de sistemul financiar-bancar de pe Wall-Street și nu numai pentru a fi președinte. Bernie Sanders, candidatul care a denunțat acest aspect, coleg cu Hillary Clinton, nu a primit niciun ajutor din partea lui Obama; mai mult, DNC și Hillary Clinton și-au bătut joc de el.

Bill și Hillary Clinton au avut venituri de 153 de milioane de dolari începând cu 2001 doar din discursuri, cu o medie de 210.795 de dolari primiți pe discurs. În general, asta înseamnă venitul median pe an pentru cinci persoane cu facultate, cumulat.

Acesta este candidatul susținut de Barack Obama. Același Obama care la o săptămână după alegeri vorbește de democrație la Atena și denunță regulile diferite ale elitelor.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.