Aventurile lui James Bond

Agentul James Bond era incoltit. Nu avea cum sa scape, iar singura metoda de a chema ajutoare era sa faca rost de un telefon mobil performant. Trebuia sa gaseasca o metoda inedita de a transmite mai departe informatiile aflate, fara sa fie bagat de seama.

Pentru a fi ascultat de la sediu trebuia sa respecte aranjamentul pe care il facuse: doua mesaje dupa doua numere diferite, iar apoi sa sune in alta parte pentru a-i ameti pe cei ce erau pe urma sa. Nu era usor, dar nici imposibil. Trebuia sa dovedeasca ca nu s-a antrenat degeaba douazeci de ani. Trebuia sa dovedeasca ca agentia avea un om de valoarea, in persoana agentului 007.

Inamicii erau peste tot, iar singur nu putea sa le faca fata. Avea nevoie de intariri. Trebuia sa faca repede rost de un dispozitiv util prin care sa anunte si care sa nu coste mult. Avea doar 350 RON in portofel, iar in orasul in care se afla nu era decat un magazin de unde putea procura telefoane.

Se gandi si decise sa mearga sa caute modelul perfect. Telefonul cu cel mai bun raport pret-calitate, telefonul cu doua sim-uri, telefonul cu care putea sa intre si pe YM. Putea oare el sa gaseasca asa ceva? Avea vreo sansa? Ei, bine, da.

Ajuns acolo, pasi, un pic sfios, in incapere si o lumina stralucitoare aproape il orbise. Deschise ochii si in mijlocul incaperii era EL. Pazi cu raze laser si paznici toate zarile, James Bond trebuia sa scoata banii din buzunar. AllView era acolo. Cu un design desprins din filmele cu agentul 007, compatibilitatea era garantata. Un dispozitiv unic, un gadget de milioane: AllView F2 Crony. Acest telefon era produs de Allview, marca romaneasca de telefoane mobile dual-sim, iar James era pregatit sa il achite.

In acel moment, geamurile magazinului fusesera sparte. Pentru moment crezu ca era vorba de inamici, dar vazand sigla isi dadu seama ca erau oamenii sai. Cum ajunsesera aici?

-James, te-am gasit, spuse o femeie inalta cu parul blond si accent rusesc.

-Numele meu e Bond. James Bond. Cu ce va pot ajuta?

-Vrem sa te sfatuim sa alegi ceea ce poate sa iti fie de mare folos. Acest Gadget: AllView F2 Corny. Sa iti prezentam caracteristici: camera foto de 3,2 MP cu flash .

-Voi putea sa fotografiez ceea ce voi gasi. Dovezi.

-Functia Copy&Paste.

-Genial. Voi salva timp pentru a pazi omenirea si voi trimite mesajele mult mai repede. I like it!

-Snaptu- vei sti cum e vremea, te vei putea juca si…

-Facebook and Twitter, love, o intrerupse agentul.

-Vei putea sa iti pui CV-ul pe LinkedIn si sa il actualizezi cum vrei.

-Bun. Agent profesionist.

-Iddle Menu.

-Bun. Voi gasi mereu ceea ce am nevoie. Mult mai repede, mult mai eficient.

-Audio Player…

-Relaxare, sunete placute urechii, melodiile preferate le voi putea asculta cand voi merge in vacanta in Bora Bora… Merit asta!!!

-eBuddy…

-Wow! Voi putea contacta pe oricine prin MSN, Yahoo, GTalk, MySpace…

-Si nu e tot. Nu uita de jocurile si aplicatiile din Aply Store…

-Mai convins. In plus, il recomanda si Blogatu

Agentul ii inmana banii vanzatorului si rezolva cazul cat ai zice “AllView”.

“AllView F2 Crony – telefonul preferat al lui James Bond, telefonul tau minune.”

JAMES BOND RECOMMENDED!!!

2 Replies to “Aventurile lui James Bond”

Comments are closed.