Aplică pentru Global Research Summer School

Dacă ești student sau masterand și te pasionează relațiile internaționale, ei, bine, Global Research Summer School  a dat startul înscrierilor. Evenimentul va avea loc în București în perioada 11-15 august.

Global Research Summer School

Global Research Summer School este un proiect organizat de comunitatea International Affairs din cadrul organizației studențești Voluntari pentru Idei și Proiecte. Este, de asemenea, un proiect care are o valoarea mai mare pentru mine, fiind implicat în echipa de organizare a proiectului, alături de colegi super motivați de la Școala Națională de Studii Politice și Administrative, Academia de Studii Economice și Universitatea din București. Se va axa pe prezentări și dezbateri alături de specialiști, dar va cuprinde și elemente de educație non-formală.

Global Research Summer School are loc între 11 și 15 august 2014, tema principală a acestuia fiind Identitate și securitate europeană în contextul globalizării. Aplică până pe 4 august pentru a lua parte la sesiunile pregătite, axate pe:

  • impactul globalizării asupra identității culturale;
  • stabilitate și securitate la frontierele Uniunii Europene;
  • proliferarea armelor și terorismul în Europa;
  • securitate internațională, securitate națională;
  • rolul și activitatea instituțiilor europene;
  • globalizare prin artă.

Am preluat câteva sesiuni incluse în program. Aplicația este disponibilă pe www.grss.ro, la secțiunea Înscriere. Tot pe site, veți găsi programul, adresele paginilor din social media, informații despre organizatori.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

One Reply to “Aplică pentru Global Research Summer School”

Comments are closed.