Prezentări și workshopuri în perioada următoare

Prezentări și workshopuri în perioada următoare

Urmează o perioadă aglomerată pentru mine. Să fie de bine sau de rău? E de bine, desigur. Mă bucur că am ocazia să contribui la o lume mai bună în diferite moduri. Perioada sfârșitului lui iulie – începutul lui august mă prinde în diverse locații din țară și din străinătate.

Varșovia, drepturile omului

29 iulie 2014

Aici, voi facilita împreună cu colegi din Norvegia câteva workshopuri prin prisma campaniei globale Stop Torture. Participanții provin din aproape întreaga Europă, nu numai Uniunea Europeană. Printre temele celor trei workshopuri din ziua respectivă se vor afla:

  • identificarea și definirea torturii;
  • explorarea condițiilor interogărilor făcute de autorități și măsuri de protejare;
  • consecințele torturii.

Constanța, activism internațional

1 august 2014

Voi ajunge la Constanța la o școală de vară pentru tineri din întreaga țară, unde voi ține o prezentare despre activism internațional axat pe drepturile omului și pe lupta împotriva torturii la nivel global. Va îmbina și elemente de educație non-formală, încercând să implic cât mai mult participanții.

Neptun, social media

3 august 2014

Mă voi afla printre experții invitați de către Asociația Pro Democrația în cadrul școlii de vară pe care asociația o organizează. În cadrul școlii de vară, vor fi abordate teme precum democrația, implicarea comunitară, integritate și anticorupție, management de proiect. Prezentarea mea se va axa pe social media.

Mă bucur de perioada pe care o am acum la dispoziție pentru a mă pregăti pentru aceste momente.  Îmi doresc să fiu cât mai util, dacă pot spune, astfel încât informațiile pe care le voi transmite sau la a căror transmitere voi contribui să satisfacă nevoile participanților și, totodată, să le stârnească interesul. Sunt teme diferite, dar înrudite prin activitatea pe care o desfășor.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

2 Replies to “Prezentări și workshopuri în perioada următoare”

Comments are closed.