AllView X1 Soul este de azi disponibil pe alb

Producător brașovean AllView a anunțat astăzi faptul că smartphone-ul  AllViewX1 Soul va fi disponibil și pe alb. Până acum, acesta era disponibil doar pe negru. Această versiunea are specificațiile cu care ne-am obișnuit de la versiunea lansată anterior.

AllView X1 Soul e disponibil în varianta albă

AllView X1 Soul este primul smartphone single SIM din portofoliul AllView, fiind, totodată, singurul disponibil în alb cu display IPS OGS. Voi enumera din nou caracteristicile principale ale acestuia, începând cu designul unibody și procesorul Quad Core de 1,5 GHz.

Camera foto, un atu al lui X1 Soul

AllView X1 Soul vine cu o cameră foto principală de 13 MP, care oferă o serie impresionantă de funcții. Dintre acestea, voi aminti faptul că poate face 99 de cadre în 21 de secunde. Este o funcție interesantă în momentul în care vreți să surprinde un eveniment fain. Camera foto frontală vine și ea cu 5 MP.

De asemenea, puteți înregistra HD la 30 fps (din punctul meu de vedere, este suficient, dat fiind că ochiul uman percepe aproximativ la fel în condiții normale).Există numeroase modalități în care puteți folosi această funcție, de la crearea unor miniseriale online până la videoblogging sau înregistrarea momentelor memorabile. Pot să dau idei, căci există, mai ales ținând cont de oportunitățile pe care vi le puteți crea cu un smartphone ca AllView X1 Soul.

Specificații tehnice

Display-ul de 5 inches are o rezoluție de 1920 x 1080 px. Smartphone-ul vine cu cea mai nouă versiune Android și are o memorie RAM de 2 GB, precum și flash de 32 GB.

Dispune de un amplificator de sunet Yamaha, este compatibil cu tehnologia Miracast, despre care vă amintesc de fiecare dată, și are mai puțin de 130 de grame.

Prima dată când am văzut că X1 Soul fusese lansat doar în versiunea neagră m-am mirat un pic, dat fiind că, în general, oamenii preferă între aceste non-culori.

Modelul AllView X1 Soul este disponibil în varianta albă în magazinele partenere la prețul de 1499 RON.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.