AllView a lansat VIVA H8 şi H2 QUBO, cu tehnologia Smart2View

Următoarele două lansări au ceva în comun, o nouă tehnologie propusă de AllView utilizatorilor români de gadgeturi: Smart2View.  Această tehnologie inovatoare permite transferul de conţinut de pe smartphone sau tabletă pe orice televizor cu port HDMI, prin intermediul unui adaptor wireless display.

Smartphone-ul sau tableta se conectează la televizor cu ajutorul adaptorului, prin tehnologia WiFi display. Dispozitivul redă de pe device atât conţinutul audio cât şi cel video, iar datorită portabilităţii, tehnologia este foarte utilă atât pentru mediul business (device-ul se poate conecta la un proiector pentru a realiza prezentări) cât şi pentru viaţa de zi cu zi.

Tableta AllView VIVA H8

Despre tabletele VIVA lansate de AllView v-am mai spus luna trecută. Lansările din cadrul acestei serii continuă cu modelul VIVA H8. Continuă să aibă designul super-slim şi elegant, procesorul puternic, displayul generos, ecranul în culori vii şi cea mai noua versiune a sistemului de operare Android 4.2.2 Jelly Bean

Dar ce aduce în plus?

VIVA H8 aduce un plus pe  partea de conectivitatea: 3G, Bluetooth şi GPS. Există şi posibilitatea folosirii Call Function prin care vei putea folosi tableta pentru a efectua apeluri. Conectivitatea Bluetooth asigură o interconectivitatea mai bună. Puteţi să scăpaţi de fire pentru a transfera fişiere pe PC sau smartphone, de fire pentru boxe (Eu, de exemplu, mă joc cu un AllView S-Bass, ascultând muzica în camera alăturată datorită conectivităţii Bluetooth).

Smart2View

Graţie tehnologiei inovatoare Smart2View introdusă de Allview în premieră în România, poţi transfera cu uşurinta conţinutul dorit de pe tableta ta VIVA H8 pe orice televizor cu port HDMI (cu adaptorul wireless display), având astfel parte de o experienţă de divertisment complexă.

Despre filmarea HD, viteza de procesare, designul slim şi alte detalii puteţi descoperi pe pagina produsului, disponibilă aici.

Smartphone-ul AllView H2 QUBO

Acesta este un smartphone, lansat tot astăzi. Are în comun cu tableta prezentată anterior tehnologia Smart2View prin care, prin intermediul conexiunii HDMI a televizorului şi a unui adaptor wireless display, puteţi să vă bucuraţi de conţinutul transferat pe televizor, venind ca o alternativă pentru DVD Player, consola de jocuri sau antena prin satelit. Descrierea produsului, în clipul de mai jos:

 

Caracteristici

QUBO este dotat cu un puternic procesor Quad Core de 1,2 GHz, procesorului grafic PowerVR SGX 544, o cameră foto de 5 MP, posibilitatea de înregistrare video HD, este DUAL-SIM,  are instalat procesorul Android 4.2 Jelly Bean. Mai multe detalii găsiţi aici şi, trebuie să recunosc, mi-ar plăcea să testez în viitor un model Smart2View.

*sursa imagine facebook.com/allview

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

4 Replies to “AllView a lansat VIVA H8 şi H2 QUBO, cu tehnologia Smart2View”

  1. Telefonul l-am testat si sunt multumit de el. Se misca bine pe aplicatii, are un procesor puternic care iti ofera o viteza de reactie rapita si un dispaly destul de luminos ca sa poti sa vizionezi videoclipuri sau sa te joci. Pretul este unul foarte bun. Recomand!

  2. Sunt curios cum functioneaza acest smart2 view. Cat despre tableta si telefon sunt placut impresionat. Au caracteristici foarte bune, un design slim, elegant si au procesoare puternice Quad Core, care iti  ofera o viteza de reactie rapida.

Comments are closed.