AllView a lansat P4 AllDro

Compania AllView a lansat astăzi un nou model de smartphone, în viziunea mea, unul dintre cele mai bune de pe piață din acest moment, datorită configurației și a noutăților pe care le aduce.

Se numește AllView P4 AllDro și este un smartphone ce sparge barierile din România și, de ce nu, din Europa. De ce spun asta? Ei, bine, P4 All Dro este primul smartphone Dual Sim cu ecran Super AMOLED Plus românesc. Este o tehnologie pe care AllView o aduce în Europa. Practic, este primul smartphone cu ecran  Super AMOLED Plus din Europa. Ce bine mă simt în astfel de momente că sunt român!

Ce înseamnă un Super AMOLED Plus de 4,3 inch? Claritate remarcabilă, constrast puternic, culori excepționale, vizibilitate superioară.

Ce mai aduce noul smartphone produs de AllView?

Designul slim cucerește în prezent când vine vorba de gadgeturi. AllView a ținut cont și de asta și P4 AllDro vine cu 9,8 mm grosime și 118 grame. Ecranul multitouch de 4,3 inch se pliază pe acest design fermecător.

Nu cred că am menționat caracteristicile tehnici principale. Printre acestea se găsesc:

  • sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich vă oferă o navigare intuitivă, un multitasking fără probleme și rularea unei serii impresionante de aplicații;
  • procesorul Cortex A9 de 1 GHz asigură o viteză de rulare mare; P4 AllDro este primul telefon AllView cu acest tip de procesor;
  • memorie interna de 4 GB;
  • o cameră foto-video impresionată, apreciată în primele 10 existente pe piață în acest moment, cu autofocus, model OV8830. Camera are funcții precum Smile Detection, Face Detection, Panoramic, Led Flash;
  • conectivitate WiFi, USB 2.0, Bluetooth, GPRS.

Dual SIM interactiv. Ce înseamnă asta, dragilor? Ei, bine, umblând prin SIM Management, poți descoperii niște funcții utile, chiar foarte utile, astfel încât vei ști întotdeauna ce SIM folosești. Poți seta o culoare pentru fiecare SIM, poți alege cartela pentru net, poți accesa Internetul de pe o cartelă și prelua apeluri de pe cealaltă.

Vă spuneam că are o cameră foto-video impresionantă. Ce doream să zic? Ei, bine, 8 MP, mecanismul de fotografiere HDR inclus, functiile enumerate mai sus. De asemenea, pe partea video, vă puteți baza pe filmare HD la 720p.

Consider că prin această lansare, AllView a mai făcut un pas înainte pe piața smartphone-urilor, dovedind că poate apărea un produs românesc performant, cu funcții diverse. Iar raportându-ne la preț, nu putem decât să ne bucurăm, căci pe site este de doar 1299 RON.

One Reply to “AllView a lansat P4 AllDro”

Comments are closed.