Acțiunea 2012 vrea să accelereze Unirea

Acțiunea 2012 vrea să accelereze Unirea

Pe 1 decembrie, cei de la Acțiunea 2012 s-au gândit la un eveniment inedit, eveniment prin care vor să accelereze unirea dintre România și Republica Moldova. S-au gândit să vă invite la un marș auto între București și Ploiești de Ziua Națională a României. Mașinile vor face un tur prin centrul Bucureștiului, apoi vor pleca spre Ploiești, acolo unde autoritățile locale vor face o donație de cărți pentru Basarabia.

Redau mesajul de pe rețelele de socializare:

An de an, ACȚIUNEA 2012 a sărbătorit ZIUA UNIRII la Alba Iulia sau la Chișinău,

DAR…

 

Anul acesta lansăm o PROVOCARE! Sub sloganul “Accelerăm UNIREA!” , 100 de mașini unioniste vor defila pe traseul București – Ploiești !

 

Plecăm din București la ora 10:00, după ce toate mașinile vor primi din partea organizatorilor materiale personalizate: steaguri tricolore, stickere cu mesaje unioniste, placute pentru numărul la mașină cu mesajul “Basarabia e Romania”.

 

sursa imagine: Basarabia e Romania

Vom face un tur prin centrul Bucureștiului, apoi plecam spre Ploiești, unde autoritatile locale ne vor întâmpina cu o donatie de carte pentru bibliotecile din Basarabia.

 

Dupa ce umplem masinile cu carti vom petrece cu muzica si voie buna in centrul orasului, unde va fi organizat un concert.

Va invităm alături de noi pentru a petrece ZIUA NAȚIONALĂ într-un mod unic!

 

Invită-ti si prietenii cu sau fara masina !

 

 

Reiau ultima propoziței a acestui mesaj: invită-ți și prietenii cu sau fără mașină! Găsiți informații și date de contact pe pagina evenimentului de pe facebook, aici. Trimite mai departe mesajul unionist. Acest marș auto poate fi o modalitate prin care se poate face acest lucru.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.