2019, bine ai venit!

2019, bine ai venit!

Am trecut prin 2018 foarte repede, dar am rămas cu multe învățături și cu noi perspective asupra unor dinamici din societate, multe dintre ele mai puțin pozitive. Dar pe lângă acestea, există și acțiunilor pozitive care inspiră și care contribuie la un mediu mai bun în jurul nostru.

Despre învățăturile lui 2018, sper să am ocazia să țin cont de ele în viitorul apropiat și să continui pe același curs. Mai multe și mai semnificative față de lecțiile ultimului an sunt întrebările cu care intru în 2019, întrebări care nu au răspunsuri simple.

Mai mult, personal, nu mi-am încheiat toate legăturile cu 2018, având câteva proiecte de terminat, dar în linii mari am avut câteva puncte pe „lista” cu de făcut în 2018 pe care le-am atins. Mi-aș fi dorit să fiu mai implicat civic și social în ultimul an, însă a apărut inclusiv o constrângere numită „timp”, pe care o subestimasem înainte.

Ca un ultim gând din acest an publicat pe blogul personal, mulțumesc tuturor persoanelor pe care le-am întâlnit, care m-au sfătuit și care au fost alături de mine în ultimul an.

2019, îți doresc să fii mai bun față de fiecare persoană comparativ cu predecesorii tăi. Probleme sunt suficiente, la fel și soluții…

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.