YAF: Declarația The World We Envision

Young Ambassadors Forum

În luna aprilie, a avut loc proiectul Young Ambassadors Forum, organizat de comunitatea International Affairs din cadrul organizației studențești Voluntari pentru Idei și Proiecte. Young Ambassadors Forum a reprezentat și, probabil, va reprezenta1 un forum de discuții pentru studenți, dedicat scenei relațiilor internaționale.

Declarația The World We Envision

În cadrul Young Ambassadors Forum, cei 30 de participanți au contribuit la redactarea declarației The World We Envision, care cuprinde o serie de probleme legate de tineret și abordări pentru acestea. Temele cuprinse în declarație și în lucrările grupurilor de lucru formate din participanți cuprind: educația, civismul, sclavia modernă, statutul refugiaților și apatrizelor. Nu sunt toate, doar le-am specificat pe acestea pentru că mi-au atras atenția. Am fost în sala când a avut loc dezbaterea finală și îmi amintesc că acestea au ridicat printre cele mai multe puncte de vedere.

Puteți citi Declarația The World We Envision în întregime aici. În imaginea de mai jos puteți vedea preambulul.

 

  1. în cazul unor ediții viitoare []

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.