West Summer University

Până pe 2 august 2012, inclusiv, voi experimenta viața de student în cadrul proiectului West Summer University, program al Organizației Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT).

Evenimentul se află la ediția a doua, este dedicat pentru absolvenții clasei a XI-a, iar anul acesta sunt un mândru participant la acest proiect.

West Summer University îşi propune să ofere elevilor de liceu, absolvenţi ai clasei a XI-a, posibilitatea de a descoperi învăţământul superior românesc. Participanţii vor urma un program de cursuri, seminarii şi laboratoare reprezentative pentru anul I de studiu, susţinute de profesori şi doctoranzi. Cursurile se vor desfăşura în cadrul facultăţii pentru care elevii optează. Pe lângă programul de educaţie formală oferit, proiectul urmăreşte crearea unui cadru de dezbateri şi educaţie non-formală prin intermediul activităţilor propuse: prelegeri, sesiuni de informare, activităţi de socializare, discuţii pe teme educaţionale etc.  – sursa OSUT.ro

În cadrul acestei ediții a West Summer University, am aplicat pentru Facultatea de Științe Politice, Filozofie și Științe ale Comunicării, reprezentând un domeniu care mă interesează foarte mult.

3 Replies to “West Summer University”

Comments are closed.