Volum cu articole publicate pe blog

Volum cu articole publicate pe blog

Pe 3 mai, am publicat online un mic volum cu o selecţie a celor mai relevante articole pe care le-am publicat pe blog după ianuarie 2014.

Motivul aceste selecţii a fost reprezentat de, să zicem, dorinţa de a avea şi pe hârtie o parte din articolele pe care le-am publicat pe blog. Astfel, a luat naştere volumul Cuvinte pe un blog, o antologie de articole publicate pe Blidaru.net, deci le găsiţi şi în arhiva de aici.

Volumul este disponbil în reţeaua Amazon (Amazon.com – Statele Unite, Amazon.co.uk – Marea Britanie, Amazon.es – Spania, Amazon.it – Italia, Amazon.de – Germania, Amazon.fr – Franţa).

sursa imagine Rostislav Glinsky / Shutterstock.com

Volumul actual este al treilea, după încercările din perioada liceului, respectiv Proză şi Poezie sau Profilul, venind după trei ani de pauză. Formatul este, desigur, diferite de ce a fost interior. Pe viitor, îmi doresc să public prima lucrare ştiinţifică (să spunem că în termen de 4-5 ani, ca obiectiv încadrat în timp).

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.