Vacanța perfectă

Nu știu dacă voi visa în acest articol sau chiar am posibilitatea să ajung în niște locuri cu nisipuri fierbinți, curățenie, lume civilizată sau măcar care să îmi creeze o bună dispoziție despre care aș putea firma cu onoare peste câțiva ani că am fost acolo sau m-am gândit să merg acolo. Unel dintre locurile acestea pot fi, de exemplu,  vacante Turcia (www.queentravel.ro) . Lumea este mulțumită de condițiile de acolo, de transport, de peisaje, de oameni, de natură, de mare, de plajă, de nisip, de soare, de curățenie, de hoteluri și așa mai departe. Este unul dintre acele locuri care pot fi încadrate de un român obișnuit în categoria vacanțelor pozitive.

Ce sunt vacanțele pozitive, în opinia mea? Sunt acele vacanțe care îți îndeplinesc așteptările și au raport preț-calitate excepțional. Vacanța perfectă, pentru mine, include și familia sau amicii. Nu voi pleca singur, deoarece consider că nu are rost să mă reacomodez printre alți oameni, atât timp cât este o vacanță și pot să plec cu ei de acasă și să avem, împreună, niște momente de neuitat, să reușim să facem niște fotografii pe care să le arătăm cu drag apropiaților, pe care să înrămăm și să le păstrăm. Pot fi fotografii cu noi sau cu locurile acestea, locuri vizitate în aceste vacanțe perfecte, vacanțe de vis. â

Fiecare dintre noi percepem vacanța perfectă într-o altă formă. Unii au așteptări mai mari, alții au așteptări mai mici. Cert este că alegerea vacanței perfecte este o decizie subiectivă ce ține de fiecare dintre noi. Așadar, cum este vacanța perfectă în viziunea ta?

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.