Umilinta!Umilinta!…

…regret  ca sunt stelist, regret ca tin cu echipa Steaua Bucuresti de la 3 ani…Regret ca am facut aceasta alegere gresita in momentele de succes ale Stelei cand spectacolul domina meciurile , cand se juca o semifinala de UEFA, cand se tremina 8-1 meciul cu FC Timisoara, cand Dica marca chiar si 3 goluri pe meci….regret.

Sunt la al patrulea articol pe blog in aceasta zi frumoasa de primavara in care in care m-am trezit la 13. Ma simt umilit de performanta Stelei din aceasta seara. Cinci goluri pe meci nu s-au mai primit de 11 ani, de la un meci cu Petrolul Ploiesti, intr-un campionat castigat parca de Rapid.

Scorul final 5-1!!!:(( As acuza arbitrajul, dar 5-1 este prea de tot.  Degeavba as spune ca la 1-1 , un rapidist trebuia eliminat. Dar oare mai conteaza? Pana la urma si Realul a primit anul trecut 6 pe Bernaneu…

Steaua nu mai castiga titlul, in schimb presimt ca va mai face un egal si va mai suferi o infrangere .  Chiar nu vreau sa se ajunga in play-off-ul Champions League. Daca o echipa de doi bani precum Rapid marcheaza 5 goluri in poarta unui portar orb ( la fel ca toti din lotul Stelei, mai putin Cezar Lungu), ce sa ne asteptam de la Espanyol Barcelona ( care a facut in aceasta etapa egal cu FC Barcelona), Sevilla sau Valencia CF? Sau cine stie ? Juventus /AC Milan… Parca l-a vedea pe Pato marcand 10 goluri in poarta lui Zapata.

Ura!!! Becali se simte umilit? Este ceva nou? Pana acum spuneam ca are dreptate, dar nu mai cred o asemenea porcarie… Suporterii au dreptate… Becaliiiiii toti afara de la Steaua. Sa ne mai asteptam la vreo surpriza desi in acte Steaua este condusa de ingrijitorul gazonului , iar jucatorii sunt faliti? Evident daca exista jucatori la Steaua….. Toti inafara de Tudose, Emeghara, Stancu, Toja si Nicolita sunt niste clovni… Si oile bunicului meu daca erau pe teren scoteau un rezultat mai bun. Nu zic egal, dar mai mult de trei goluri nu primeau.

Emerich Ienei a spus la un post de televiziune ca Steaua inca mai are sanse la titlu. In acest moment nu cred aceste vorbe. Raman la jocurile mele de team management pe calculator unde cu o tactica super realizata  castigi cu un lot mult mai slab Liga Campionilor …

Regret. Asa ceva nu se poate. Sa privesc partea buna. Este doar o infrangere, cea mai umilitoare pentru suporterii stelisti cu rivala all-time. In plus Pantelis Kapetanos a reusit golul de onoare, intr-o faza a meciului cand scorul era doar 1-0. Astfel tabela de marcaj a ajuns la 1-1, iar atacantul grec pe prima treapta a clasamentului marcatorilor.

Ce cauta Vatca, Szekely, Jhelev la Steaua? Vin de la o echipa de sub mijlocul clasamentului: Otelul Galati!  Vatca se zbate cu echipa sa la retrogradare, Szekely pare un transfer reusit pe termen lung , dar acum este accidentat, iar Jhelev e varza!!!

Nu mai stau acum sa analizez tactica lui Stoichita. Intr-o mare parte e vina lui si a oamenilor de langa el, dar sa nu neglijam incompetenta si lipsa de profesionalism a jucatorilor.

Maine, daca am timp, probabil voi analiza tactica Stelei si echipa de start. De asemenea, voi marca in acel articol si  nestiinta lui Stoichita la scorul de 4-1…

Desigur eu sunt un nimeni , doar un suporter resemnat care este un nimeni…

P.S.: Bravo Andone! Ai schimbat fata giulestenilor.

P.S.2 : Bravo Rapid! Victorie meritats.

P.S.3 : Jos STEAUA ! ( Steaua de azi , nu cea de acum cativa ani)

P.S.4 : Acest articol trebuie tratat ca atare. Nu vreau sa acuz pe nimeni…. Scuzati limbajul ironic..

2 Replies to “Umilinta!Umilinta!…”

  1. Pingback: polimedia.us/fain/
  2. Really useful post, thanks a lot. Nice blog as well! I might start my own blog shortly, do you have any tips? Whats the best host to use, Blogger or Blog engine? Rosalina Schoneck

Comments are closed.