Twitter Maniac

Simt ca se va intampla acest lucru. Simt ca in curand voi putea afirma ca “sunt dependent de twitter”. Nu stiu cum se intampla asta. Pana acum cateva zile nu prea stiam ce sa fac pe Twitter, iar acum am inceput sa dau RT-uri, reply-uri, plus o multime de tweets.

In plus, fata de Facebook, pe Twitter informatia circula mult mai repede si aflu o multime de informatii noi din mai multe surse. Urmaresc diverse conturi, inclusiv de prima mana din strainatate, insa nu am depasit (inca) 220 de conturi pe care le urmaresc.

Sunt curios unde o sa ajung in felul asta. Chiar sunt curios!!! Unele conversatii sunt amuzante, altele nu. Si tocmai am depasit 1000 de tweet-uri. Wow!!! Nu credeam ca in doua-trei zile apuc sa scriu vreo 150/sa le transmit mai departe.  Observi foarte usor cum lumea interactioneaza in mediul online si nu este nevoie sa suferi toate notificarile prin care ti se spune ca cineva a comentat o poza.

P.S. Imi pare rau pentru ca nu am reusit sa public articolul despre care v-am spus pe Twitter pe la ora sapte. Nu am langa mine cablul USB si nici cititorul de carduri, astfel incat sa pot sa descarc in PC si sa uploadez pozele ( tinand cont ca articolul trebuia sa fie un mini fotoreportaj).  Stati linistiti, deoarece ma voi revansa.