Training pe dezvoltare internaţională pentru profesioniştii din media şi ONG

Training pe dezvoltare internaţională pentru profesioniştii din media şi ONG

Profesioniştii din media şi sectorul ONG se pot înscrie la trainingurile organizate de ARCADIA, având ca temă dezvoltarea internaţională. Aceste traininguri sunt organizate în contextul Anului European al Dezvoltării, fiind desfăşurate cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe, în parteneriat cu UNDP.

Sesiunile de formare fac parte din proiectul “Informatie multiplicată, un plus de impact”, având următorul program:

  • 30 – 1 octombrie, la Iaşi, Regiunea Nord-Est;
  • 2 – 3 octombrie, la Cluj-Napoca, Regiunea Nord-Vest;
  • 5 -6 octombrie, Bucureşti.
imagine via europa.eu/eyd2015

Sesiunile de formare vor oferi o perspectivă de ansamblu asupra obiectivelor de dezvoltare sustenabilă, agendei post-2015, dimensiunilor dezvoltării sustenabile, oferind totodată instrumente și materiale care pot fi utilizate ulterior pentru diseminare  la nivelul societății civile și mass-media. De asemenea, participanții vor avea de organizat activități concrete de diseminare și informare, implementate în mediul lor profesional până la 17 octombrie.

Participarea la training este gratuită. Participanţii trebuie să completeze până pe 20 septembrie formularul disponibil la adresa aceasta.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.