Personalizează-ți fumatul cu țigări electronice (P)

Este cunoscut faptul că renunțarea la țigările normale pentru cele electronice reprezintă un trend în ultimii ani și că, chiar dacă a avut o evoluție spectaculoasă printre fumători, va continua pe acest drum. Acesta este și motivul pentru care voi scrie cinci avantaje ale țigărilor electronice prin intermediul acestui articol, avantaje care vă pot convinge să renunțați la fumatul tradițional pentru noua abordare.

*sursă imagine Sailebao fb page

Cinci motive pentru țigările electronice

O soluție mai ieftină pentru renunțarea la fumat

Prețul țigărilor electronice îl cunoaștem. Dacă vrei să achiziționezi astfel de produse, intri pe Sailebao.roși găsești o gamă variată de produse la prețuri diferite. Găsești țigări electronice începând cu aproximativ 100 de lei, ceea ce reprezintă în jur de 8-9 pachete de țigări standard. Poate fi o investiție în menținerea unei atitudini care poate să te ducă spre renunțarea la fumat. Desigur, tu decizi dacă vei apela sau nu la această soluție.

Diferite arome pentru satisfacerea personală

Un alt avantaj al folosirii țigărilor electronice este faptul că sunt relative. Practic, ai posibilitatea să apelezi la diferite combinații. Arome de țigări clasice sunt disponibile, precum și cu alte variații. Prețul diferă în funcție de preferințe, de cantitate și nu numai.

Întreținere ușoară pentru țigări electronice

Întreținerea dispozitivului este ușor de realizat. Lăsând la o parte faptul că vine cu un manual de utilizare care poate ajuta pe oricine să înțeleagă cum se folosește și cum se întreține, aceasta se curăță frecvent și se reîncarcă cu puțină îndemânare urmărind pașii.

Un acumulator de peste 800 de fumuri

Documentându-mă, am aflat că acumulatorul țigării electronice TGO poate produce peste 800 de fumuri. Din punctul meu de vedere, este impresionant. Nu știu exact în cât timp se poate atinge acest număr, dar este mult peste varianta clasicelor consumabile.

Țigară, pipă sau trabuc? Ce alegi?

Toate aceste trei variante sunt disponibile spre achiziționare. O pipă electronică costă aproximativ 300 de lei. Are un design elegant, o putere cât 60 de țigări normale și un cartuș care permite existența a aproximativ 750 de inhalări. Vine cu o perioadă de garanție de șase luni, fiind un produs autentic, certificat. Mai multe informații găsiți pe site-ul indicat mai sus. Despre trabucul electronic, trebuie să știm că vine în pachet cu cinci cartușe reîncărcabile. Desigur, garanția este identică cu cea a pipei – șase luni. Cartușul are o capacitate de aproximativ 450 de inhalări.

Concluzionând, am evidențiat cinci puncte care constată diversitatea opțiunilor în privința produselor tip țigari electronice. Am prezentat capacitatea acestora, precum și opțiunile de personalizare, astfel încât să aveți experiența pe care o doriți. Pentru întrebări, nu ezitați să folosiți formularul de comentarii.

 

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.