They are simply the best sau sportivii olimpici români

Ne poartă pe culmile succesului, însă apar în memoria noastră doar o dată la patru ani. Trebuie să recunoaștem faptul că în rest nu sunt prea mult apreciați. Muncesc ani de zile pentru o participare la Jocurile Olimpice sau poate nu reușesc niciodată să ajungă acolo. Fac sacrificii enorme, poate mult prea mari, totul pentru un vis: The Olympic Games.

Cine sunt ei? În timpul Jocurilor Olimpice mai auziți de aceștia pe la televizor. Este vorba de sportivii români care ne fac să visăm, ne aduc bucurii și promovează România la cel mai înalt nivel. În 2012, ei sunt la Londra. Ei sunt 103 și zilele acestea au purtat și încă poartă bătălii pentru nemurire, bătălii pentru a deveni legende în memora colectivă.

Ei sunt 103, noi suntem vreo 18-19 milioane. Cum putem să îi ajutăm? Cum pot eu să îi ajut? Ei, bine, sunt doar câteva idei, practic singurele pe care pot să le aplic:

  • un simplu mesaj de felicitare pentru ceea ce au făcut, pentru faptul că ne ajută, ne duc pe cele mai înalte locuri, ne reprezintă la Jocurile Olimpice 2012;

Vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți pentru NOI. Nu renunțați, continuați și cele mai sincere aplauze! Pentru tot ceea ce faceți, sunteți valori ale României!

  • să nu îi uit pentru ceea ce au făcut. S-au luptat pentru România, iar eu sunt român. Ar trebui răsplătiți pentru acest lucru, nu?

Fact: Alin Moldoveanu, câștigător al medaliei de aur, la tir, este, la origine, vrâncean, absolvent al Colegiului Național „Unirea” din Focșani, același liceu pe care îl urmez acum :). Felicitări Alin, felicitări CNU!

Revenind, sportivii olimpici români reușesc de fiecare dată să aducă bucurii tuturor. Reușesc să facă performanță în ciuda condițiilor pe care le întâlnesc, reușesc să dovedească că perseverența poate aduce multe beneficii, că valorile se nasc, însă sunt crescute cu mult sacrificiu.

Este bine, totuși, că există susținători pentru acești luptători și, de asemenea, că există inițiative faine pentru a aduce momente de fericire. Un bun exemplu este Hai să aducem România acasă!

Brandul Gerovital susține aceste valori, fiind și sponsorul principal al Echipei Olimpice a României. Și, ca să vină și în ajutorul nostru, „Gerovital a oferit tuturor posibilitatea de a se implica direct în susținerea Echipei Olimpice a României direcționând 1% din valoarea produselor vândute în perioada 14 octombrie – 14 decembrie 2011 si in perioada 1 iunie – 12 august 2012 către pregătirea echipei naționale pentru Jocurile Olimpice de la Londra din 2012.

O altă campanie desfășurată de Gerovital este „Aur, argint și un bronz Perfect” (detalii la adresa: sun.gerovital.ro). Desfășurată între 1 iunie și 12 august 2012, prin intermediul acestei campanii promoționale, produsele de plajă din gama Gerovital Sun (Ulei Bronzant, Ulei Bronzant Protector SPF6, Emulsie Plaja SPF10, Emulsie Plaja SPF15, Lotiune Plaja SPF20, Emulsie Plaja SPF30, Emulsie Protectoare Copii SPF30, Crema Ultraprotectoare SPF50, Crema Anti-Imbatranire Fata SPF50, Lotiune Calmare Arsuri Solare, Lapte Reparator Dupa Plaja, Emulsie Autobronzanta, Ulei bronzant regenerant SPF10 si Crema bebe SPF50) îți pot aduce medalii de aur și de argint.

Să nu uităm de Harta Suporterilor, o aplicație disponibilă pe pagina Facebook (http://www.facebook.com/farmec.company), cât și de contul de Twitter care îndeamnă românii să își susțină reprezentanții la Jocurile Olimpice Londra 2012.

//Blogosfera din România susține sportivii români la Jocurile Olimpice Londra 2012 (cred că subînțelegea).

One Reply to “They are simply the best sau sportivii olimpici români”

Comments are closed.