The Girl Next Door (2004)

Filmul a fost dezamagitor. Este singurul cuvant, diferit de penibil, care imi vine in minte. Cum se poate asa ceva? Ma asteptam sa fie unul care sa isi merite cele 109 minute.

Un lucru este clar : este o comedie avand un target bine definit : adolescenti in cautarea de filme pentru adolescenti ( stiu ca pare absurd).

Regizorul, Luke Greenfield ( “The animal”), abuzeaza de o poveste dusa la extrem : o poveste de dragoste ( dragoste, nu sex) intre un licean preocupat de problemele scolare care are cateva teluri pentru care ar face orice si o actrita porno care vrea sa-si inceapa o noua viata.

Singurele lucruri bune pentru care ii voi acorda nota 4 acestui film sunt :

  • spiritul antreprenorial al lui Matthew ( Emile Hirsch), alaturi de motivatia acestuia ( a avut cateva scopuri in minte si a facut orice pentru ele, intr-un moment aparand si o dilema. Amintim: strangerea fondurilor pentru elevul din Cambodgia, interesul acordat bursei pentru facultate, incercarea de a-si remotiva iubita( Danielle – Elisha Cuthbert) pentru a renunta la meseria ei );
  • decat sa vedeti American Pie, mai bine va uitati la asta, deoarece se incerca o evadare din tiparele in care este vorba numai despre sex;
  • surprinderea capacitatii asumarii riscurilor a personajelor;
  • unele scena sunt destul de amuzante, dandu- i filmului un aer relaxat si relaxant.

Opinii?

 

3 Replies to “The Girl Next Door (2004)”

  1. Un cuvant pentru film din partea mea FANTASTIC. Mi-a placut asa de mult decand l-am vazut prima oara acum vreo 2 ani la protv incat il am pe dvd si ma uit din cand in cand la el.

Comments are closed.