TEDxYouth @ Craiova: Despre brandul personal și social media

A avut loc TEDxYouth Craiova, un eveniment super tare, ca să zic așa, din nevăzute. Am ascultat acum câteva minute, pe YouTube, un speech foarte tare despre social media și influența pe care o are asupra brandului personal. Cum să te vinzi bine, mai exact, și cum să folosești Internetul în favoarea ta.

Atașez clipul video cu discursul avut de Chinezu:

Recomand acest discurs tinerilor care cred că Internetul se poate dovedi un provider de oportunități. Pentru ceilalți, aruncați cu gunoi în mod public și veți fi răsplătiți peste 5-10 ani. Baftă!

6 Replies to “TEDxYouth @ Craiova: Despre brandul personal și social media”

  1. Nu știu cum să zic, dar chiar mă gândeam la așa ceva în timp ce scriam articolul. Bănuiesc că nu este foarte dificil de organizat, participanții nu reprezintă o problemă, rămânând partea de finanțare și invitații pe lista de „think more”.

   1. Hai să-ţi mai zic eu una interesantă, poate chiar drtaiamcă !Marian Stavaroiu (fara diacritice) = 661Marian Stăvăroiu (cu diacritice) = 403Iulian Comanescu (fara diacritice) = 48.800Iulian Comănescu (cu diacritice) = 17.000E greu să-l convingem pe Google să ghicească ce diacritice eenlocuiesc deja clasicele a, i, s, t.Ce e de făcut ? Scrieţi cu diacritice, fraţilor !

   1. Nu e foarte simplu cu organizarea. Trebuie sa trimiti si mail la ted sa iti dea o aprobare, in fine..gasesti multe info pe net despre asta.
    Stiu sigur ca a mai fost in Bucuresti, Cluj si Timisoara.

 1. Va multumim! Personal :), eu folosesc o plateforma de Branding Personal care se cheama informatiiprofesionale.ro (www. informatiiprofesionale.ro)…credeti ca e bine? Va multumesc.

Comments are closed.