Târg de carte, Focșani

Evenimentul va avea loc între 6 și 8 octombrie 2011 la Teatrul Municipal „Mr. Ghe. Pastia”, Focșani.  Evenimentul este organizat de Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea și se află la a VII-a ediție.

Program : 9:00 – 19:00. Intrarea este gratuită.

Tema acestei ediții este „Cărți la porțile Vrancei”. Pe parcursul târgului vor avea loc diverse evenimente: lansări de carte, expoziții, întâlniri cu scriitorii, prezentări de carte, întâlniri profesionale etc.

Scopul acestui eveniment este promovarea lecturii și a scrisului, ușurarea accesului la carte prin reduceri și promoții, informarea și sprijinirea creației.

Mai jos aveți afișat afișul evenimentului.

Așadar, dați attending evenimentului?

 

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

2 Replies to “Târg de carte, Focșani”

  1. Mersic mult de promovare Madalin. Sper sa reinviem nitel gustul pentru cultura si acte de cultura de calitate. Ma bazez mult pe sprijinul vostru in blogosfera. daca vreti sa va faceti blogmeeturile pe undeva…va astept cu drag la biblioteca, Centrul de Limbi Straine. E cald acolo, din toate punctele de vedere. Pup si sper sa ne vedem cat mai multi la targ!

    1. Cu placere! Consider ca interes exista. Este nevoie de un impuls pentru a revitaliza gustul pentru cultura. Sunt sigur ca blogosfera vranceană va sprijini proiectele desfășurate de dumneavoastră. Este nevoie doar de un mail :D. Mulțumim pentru sprijin… Un „bookmeet” va fi binevenit…

Comments are closed.