Sus maneaua!

Urasc acest gen muzical, nu pentru ca este reprezinta cea mai mare prostie din istoria Romaniei si pentru ca este cantata de cei mai mari imbecili imbecili, ci pentru ca formeaza non-stop cocalarime si pentru mesajul transmis : bautura, femei, manele.

Lauda de sine nu miroase a bine, dar versurile din aceste melodii( nu se pot numi melodii) sunt cele mai nereusite care se pot asculta o data-n viata. Gustul amar si auzul terminat fonic reprezinta numai cateva urmari ale acestui gen muzical daca nu deveniti unul dintre adeptii acestei prostii.

Anul trecut eram scandalizat de atitudinea unor personaje in mijloacele de transport in comun de pe teritoriul Romaniei, indiferent de ce natie erau. Acum se intampla cam la fel, singura diferenta este ca sunt mult mai mult enervat de atitudinea lor .

Trebuie sa  asculti sunetele pe care le emite specia curenta ( stiti voi care) , sa asculti vrand nevrand sunetele despre care vorbeam mai sus de pe orice telefon .  Este mai mult decat enervant.

Nu ar fi mai bine, daca dansii ar lua o carte in mana si si-ar petrece timpul citind in timp ce calatoresc? Nu ar fi mai bine daca nu ar mai asculta manele la telefon folosind volumul maxim? Nu ar fi mai bine daca si-ar regla sunetele pe care le scot pe gura astfel incat sa aiba o sonorizare mai scazuta si sa fie niste cuvinte mai frumoase? Nu era mai bine daca ar fi fost mai oameni?

Ba da. Era mai bine. Probabil atunci as fi locuit in Paradis, dar din nefericire, inca mai stau si ma plang aiurea de prostime in Romania…

P.S. Mi-am dat seama ca urasc maneaua si pentru primele doua aspecte prezentate in articol.

One Reply to “Sus maneaua!”

Comments are closed.