SuperBlog, îți promit că în 2013 ajung la final

Pentru al IV-lea an consecutiv, mă voi înscrie în competiția SuperBlog. Vreau să îmi testez încă o dată rezistența și văd dacă reușeșc să ajung la finalul acestui maraton de blogging.

În primul an de participare, am terminat pe poziția a XI-a, iar în următorii doi ani mai jos, dar am terminat. Anul trecut nu am reușit și am renunțat după câteva probe. Recunosc că a fost și o perioadă super agitată cu clasa a XII-a, pregătire pentru bacalaureat, o operație pe-atunci și am spus adio.

De data aceasta voi ajunge la final. Probele încep pe întâi octombrie și durează aproximativ două luni. În acea perioadă, veți găsi articole pe acest blog despre o serie de produse și servicii. S-ar putea să fiți surprinși de unele teme, dat fiind că această competiție se bazează pe diferite abordări creative.

Bloggerii se pot înscrie în competiție începând de astăzi. Mai multe detalii, precum și formularul de înscriere, sunt disponibile la adresa aceasta.

*sursă imagine facebook.com/SuperBlogs

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

8 Replies to “SuperBlog, îți promit că în 2013 ajung la final”

  1. Bine ai revenit in randul superbloggerilor, Madalin! Multumim pentru participare si iti dorim mult succes! Sa-ti duci promisiunea la bun sfarsit cu inspiratie si entuziasm! :)

Comments are closed.