@ Summer Elect Camp

Summer Elect Camp

Între 1 și 4 august voi participa la Summer Elect Camp, training pe utilizarea tehnologiei în alegerile electorale adresat membrilor autorităților de management electoral, membrilor organizațiilor neguvernamentale și studenților cu interes în domeniu, organizat de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) și Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (UNDP), sprijinit de Programul României de asistență pentru dezvoltare (RoAid).

În program se află sesiuni ce țin de sisteme electorale (inclusiv prezentări ale celor din Republica Moldova, Ucraina, Georgia, Egipt și România), actori în procesul electoral, rolul tehnologiei în alegeri, experiența observatorilor electorali internaționali, partide politice și alegeri, activism civic și alegeri (inclusiv prezentări de bune practici din statele amintite mai sus).

sursa imagine: election vote|Shutterstock.com

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

One Reply to “@ Summer Elect Camp”

  1. Orice sistem electoral se va alege in viitor sa nu uitam niciodata cuvintele lui Lenin, Conteaza cine numara voturile! Pana nu se va face numararea voturilor la vedere sistemul se clatina.

Comments are closed.